ULTIMĂ ORĂ. Vestea care zguduie Republica Moldova! S-a intamplat in urma cu putin timp

0
212

image-2016-20742689-proteste-chisinau

Iurie Leancă şi Marian Lupu se retrag din cursa pentru alegerile prezidenţiale din Republica Moldova, anunţă Realitatea Tv.

Aceştia o vor susţine pe Maia Sandu, candidat pro-european. Maia se va bate pentru prima funcţie în stat cu Igor Dodon.Sandu a făcut mai multe precizări despre susţinerea pe care Dodon ar primi-o de la Mosocova.

Federatia Rusa trateaza Chisinaul ca si cum Igor Dodon ar fi deja presedintele republicii, a afirmat duminica Maia Sandu, candidat unic al Partidului Actiune si Solidaritate (PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar (PPDA) si Partidului Liberal Democrat (PLDM), informeaza Agerpres.

Maia Sandu a facut aceste afirmatii cu referire la recrutarile pentru armata rusa care au loc pe teritoriul Republicii Moldova, noteaza Deschide.md.

“Probabil, beneficiem de acest tratament pentru ca guvernul statalistului Lupu, al unionistului Ghimpu si al diplomatului Leanca nu au putut decat sa se indigneze de forma, fiind preocupati de lucruri mai importante, cum ar fi ‘stabilitatea’ si ‘prosperitatea’ proprie. Ma intreb daca, profitand de o asemenea guvernare incompetenta, un presedinte ca Dodon nu le va permite ‘pacificatorilor’ sa ne recruteze tinerii nu prin mica publicitate, dar cum obisnuiau, cu arcanul, chiar in centrul Chisinaului. Bine ca macar stim la ce sa ne asteptam daca nu iesim la vot”, a notat duminica Maia Sandu pe Facebook.

LEAVE A REPLY