HAOS pentru călătorii RATB: Circulaţia pe patru linii de tramvai din Capitală, blocată din cauza unei maşini parcate pe şine

0
728
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Circulaţia tramvaielor 21, 4, 5 şi 20 este blocată, joi, în zona Pieţei Sf. Vineri din Capitală, de aproximativ 40 de minute, din cauza unui autoturism parcat cu una dintre roţi pe linia de tramvai, potrivit oficialilor din Brigada Rutieră a Capitalei, citați de Mediafax.

Circulaţia tramvaielor este blocată în zona Piaţa Sfânta Vineri din centrul Capitalei, cozile formată fiind pe sute de metri, au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, oficiali din Brigada Rutieră a Capitalei.

Tramvaiele rămase blocate sunt de pe liniile 21, 14, 5, 40, circulaţia fiind blocată de aproximativ 40 de minute din cauza unui autoturism parcat cu una dintre roţi pe linia de tramvai. Proprietarul maşinii nu a fost găsit încă.

Au fost trimişi la faţa locului agenţi de la Poliţia Rutieră, dar şi poliţişti de la Secţia 10 şi s-a luat legătură cu Primăria Capitalei pentru ca în zonă să fie adusă o platforma care să ridice autoturismul.

LEAVE A REPLY