Dezvăluiri CRUNTE: Octavian Belu ar fi vrut să se SINUCIDĂ din cauza Marianei Bitang. Adevarul a iesit la iveala, motivul incredibil

0
2067

bitang_bellu_23219600

Un episod din urmă cu aproximativ 20 de ani a fost relatat de cotidianul Adevărul, care citează Prosport. Se pare că antrenorul lotului de gimnastică Octavian Belu ar fi vrut să se sinucidă din cauza Marianei Bitang, pe care o bănuia de infidelitate.

Relaţia intimă a celor doi antrenori merge bine în ziua de azi, dar nu la fel se întâmpla şi în 1997. Pe atunci, Belu, orbit de dragoste pentru Mariana Bitang, ar fi decis să-şi pună capăt vieţii.

Belu şi Bitang se aflau cu elevele lor la un concurs în Elveţia. Brusc, antrenorul coordonator al lotului a lăsat impresia că nu-l mai preocupa în primul rând performanţa sportivelor sale.

“După o perioadă mai agitată, cu multe discuţii între ei, Belu ar fi vrut atunci să recurgă la un gest extrem”, povestea una dintre persoanele care au fost prezente atunci alături de ei, la Lausanne. Pe scurt, Octavian Belu ar fi fost ros de gelozie, bănuind că Mariana îl înşală cu un medic.

“Belu era un bărbat foarte posesiv. La un moment dat, Mariana mi-a spus că este o problemă, că Belu ar vrea sa se sinucidă. Am intrat peste el în camera, spărgând uşa, şi am reuşit să stopăm un eventual scandal”, povestea sursa pentru Prosport.

Conform surselor prezentate mai sus, antrenorii n-au confirmat niciodată oficial acest episod.

LEAVE A REPLY