Mihaela Rădulescu, LOVITURA dureroasa pentru Andreea Marin. S-a prins că Tuncay a câlcat strâmb si a facut publica dovada

0
1510

andreea-marin-mihaela-radulescu

Andreea Marin a anunţat, joi dimineaţă, că a decis să pună punct căsniciei cu Tuncay Ozturk. Vestea sfârşitului mariajului “Zânei” nu a lăsat-o indiferentă pe veşnica ei rivală, Mihaela Rădulescu.

Diva de la Monaco nu s-a putut abţine să n-o “înţepe” pe prezentatoarea TV, semnalând primul indiciu care ar fi trebuit să-i dea de gândit că ar putea fi înşelată.
A plecat din ţară şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, însă nu poate da uitării rivalitatea cu Andreea Marin! Vestea divorţului “Zânei” de Tuncay Ozturk a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să ia atitudine şi să-şi exprime opinia prin mesaje subliminale.

De curând Diva de la Monaco a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare la volanul unei maşini, imagine însoţită de un mesaj “cu direcţie”.

“Când un bărbat te lasă să-i conduci maşina, asta trebuie să fie iubire – mai ales că el nu bea”, este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Mihaela Rădulescu – ştiut fiind faptul că în urmă cu câteva luni “blonda lui Tuncay” a fost surprinsă conducându-i maşina viitorului fost soţ al Andreei Marin, scrie wowbiz.ro

LEAVE A REPLY