Casa din munți. Locuința superbă din lemn și piatră ridicată într-o zonă de vis din România

0
693

casa-munti

Casa de lux „Nature Gateway”, construită din lemn și piatră pe un deal în Munții Buzăului, le oferă locatarilor tot confortul, dar și priveliști minunate către văile buzoiene acoperite de păduri de tei.

Aflată în localitatea Măgura din județul Buzău, casa de lux este cea mai scumpă locuinţă scoasă la vânzare în cadrul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), care are loc în perioada 20-23 octombrie în Piaţa Constituţiei din București, potrivit adevarul.ro.

Preţul de vânzare al vilei de lux este de 2,5 milioane de euro.

Casa principală are o suprafață de 1.200 mp și a fost realizată din următoarele materiale de construcție: bușteni din pin din România, pietre din Alpii Francezi și ardezie din Norvegia și Brazilia.

Casa principală este compusă din patru zone: zona de zi (living, dining, bucătărie deschisă şi zona de recreere), camere pentru invitaţi cu acces direct spre grădină, dormitorul principal (dotat cu şemineu şi bibliotecă) şi zona de spa.

Piscina interioară, încălzită, are 22 de mp și a fost adusă din Australia. Casa are și jacuzzi pentru 8 persoane, saună pentru 5-6 persoane și zonă de fitness, se arată pe imoteca.ro, site-ul companiei care vinde proprietatea „Nature Gateway”.

Designul vilei a fost făcut de către arhitectul american Jim Ruscitto.

nature-gateway

nature-gateway

nature-gateway

nature-gateway

nature-gateway

nature-gateway

nature-gateway

nature-gateway

nature-gateway

De asemenea, proprietatea include 10 hectare de pajişte, două lacuri şi o livadă, dar şi o pădure de stejari, cireşi şi lămâi, de aproximativ 50 de hectare. În afară de casa principală, domeniul mai are 3 clădiri: ferma, casa paznicilor şi garajul.

Firma care deţine proprietatea este administrată de Robert Ludovic Charles Simon, unul dintre fondatorii grupului A&D Pharma, care deţine lanţul de farmacii Sensiblu.

LEAVE A REPLY