Ce vrea să AFLE Iohannis la un an după TRAGEDIA din COLECTIV. Acesta spune că România s-a schimbat

0
1394

klaus-iohannis-cotroceni-465x390

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut că la un an de la evenimentul de la Colectiv şi-ar fi dorit să se ştie cine se face vinovat de “accidentul teribil”, informează Agerpres.

“România s-a schimbat. Dacă acum după un an de zile tragem linie vedem că unele lucruri s-au schimbat în bine. Bunăoară verificările sunt mai clare, mai dese la astfel de locaţii unde se organizează evenimente, există proceduri mai bune, mai clare într-o serie de domenii, alte lucruri nu s-au schimbat după părerea mea suficient de mult. Mi-aş fi dorit ca după un an de zile să ştim totuşi cine s-a făcut vinovat de acest accident teribil”, a declarat, duminică, Iohannis.

El a mai spus că după evenimentul de la Colectiv societatea s-a schimbat, arătând că oamenii au devenit mult mai conştienţi.

“Oamenii pe bună dreptate se uită atent la locurile unde merg pentru diferite spectacole. Societatea civilă şi-a ridicat vocea şi a cerut schimbări pe bună dreptate. Toate acestea se întâmplă şi cred că sunt unele semne bune”, a completat şeful statului.

LEAVE A REPLY