Scenariu BOMBĂ! Halep poate ajunge în semifinale la Turneul Campioanelor deşi a terminat pe locul 3 în grupă. Anunţul organizatorilor

0
1666
Simona Halep of Romania celebrates after she beat Caroline Wozniacki of Denmark in a semi final match of the Dubai Duty Free Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/Kamran Jebreili)

Simona Halep a fost eliminată teoretic, dar practic e în joc de glezne la Turneul Campioanelor! Simona va rămâne până sâmbătă la Singapore, având în continuare o şansă, extrem de mică e adevărat, să joace în semifinalele ultimei competiţii importante a sezonului, scrie prosport.ro.

Halep a încheiat Grupa Roşie pe locul al treilea, după Angelique Kerber (Germania) şi Dominika Cibulkova (Slovacia), iar asta înseamnă că devine rezervă pentru semifinale! În cazul în care Kerber sau Cibulkova se vor accidenta ori nu vor putea intra pe teren din diverse motive, locul jucătoarei în cauză va fi luat de Simona!

Bineînţeles că varianta respectiva este puţin probabilă având în vedere importanţa turneului, dar nu şi imposibilă.

Ambele rivale din grupa româncei au suferit din punct de vedere fizic în ultima vreme: Angelique a acuzat stări de oboseală, în timp ce Dominika a resimţit ceva probleme la gleznă.

LEAVE A REPLY