DOVADA SUPREMĂ că Donald Trump va câștiga alegerile în SUA: Hillary Clinton nu are nicio șansă

0
1033
Hillary Clinton and Donald Trump are tightening their grips on the Democratic and Republican presidential nominations.

Hillary Clinton and Donald Trump are tightening their grips on the Democratic and Republican presidential nominations.

Donald Trump are un aliat de nădejde în lupta pentru șefia SUA! Potrivit unui sistem de inteligenţă artificială numit după personajul Mowgli din ”Cartea Junglei”, MogIA, Donald Trump va deveni preşedintele Statelor Unite ale Americii în luna noiembrie. Sistemul a prezis corect rezultatele alegerilor primare din Statele Unite atât pentru democraţi, cât şi pentru republicani, precum şi cele ale ultimelor trei alegeri prezidenţiale americane, informează Daily Mail.

MogIA scanează şi analizează informaţii online de pe Google, Facebook, Twitter şi YouTube pentru a face prezicerile, potrivit CNBC.

Tehnologia este numită după Mowgli, personajul lui Rudyard Kipling din ”Cartea Junglei”, pentru că este capabilă ”să înveţe” din mediul înconjurător, conform Bugetul.ro.

O parte dintre calculele realizate de acest sistem se bazează pe numărul de acţiuni pe care un candidat le generează în spaţiul online, în rândul publicului general. ”Dacă Trump pierde, ar contrazice sistemul pentru prima dată în 12 ani”, a transmis Rai pentru CNBC. Totuşi, software-ul are limitele sale – îi este greu să monitorizeze dacă acţiunile generate sunt pozitive sau negative.

LEAVE A REPLY